Πολιτική

Βίντεο της ΝΔ “κράζει” τη συνέντευξη Τσίπρα για φόρους και μέτρα!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο της Νέας Δημοκρατίας με αποσπάσματα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1.

Στο βίντεο γίνεται αναφορά για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται ότι επέβαλλε 26 φόρους και παραδέχεται μόνο την αύξηση του ΦΠΑ.

Επίσης, δηλώνει ότι του ζητήθηκαν 42 φορές περισσότερα μέτρα από τα 3,6 δις ευρώ που τελικώς φόρτωσε στον ελληνικό λαό. Με λίγα λόγια, ισχυρίζεται ότι οι πιστωτές του ζήτησαν να νομοθετήσει μέτρα ύψους 151,2 δις ευρώ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αλ. Τσίπρας λέει ότι το Πάσχα πραγματοποιήθηκε η πιο μεγάλη έξοδος εκδρομέων που έχει δει ποτέ και σε δρόμους, οι οποίοι άνοιξαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, φέτος τις ημέρες του Πάσχα από τα διόδια πέρασαν 32.061 λιγότερα αυτοκίνητα σε σχέση με πέρσι. Παρατηρήθηκε, δηλαδή μείωση 8% ενώ στην Ιονία Οδό, οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων βίωσαν μεγάλη ταλαιπωρία από το μποτιλιάσμα και τις ουρές 6 χιλιομέτρων που σχηματίστηκαν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης σε Αλέξη Χαρίτση: Εκφράζετε κομματικά πολιτικά μανιφέστα για τη Γάζα
«Άλλο η ιδεολογία και άλλο τα πραγματικά δεδομένα, ειδικά όταν αυτά αφορούν ευαίσθητα χορδές και ευάλωτους ανθρώπους». Διέψευσε ότι υπήρξε ποτέ ψηφοφορία για το ζήτημα της σύνθεση της ΕΕ – Ισραήλ»
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1
Μητσοτάκης με πρυτάνεις: Δέσμη 11 παρεμβάσεων για να θωρακιστεί η ασφάλεια στα ελληνικά πανεπιστήμια
«Δεν μπορεί, πια, οι μειοψηφίες να είναι οι ''μπράβοι'' των πανεπιστημίων και όπου σημειώνεται παρανομία, δεν μπορεί πια να υπάρχει ασυλία», διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους πρυτάνεις
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρυτάνεις στο Μαξίμου 4