Πολιτική

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο πατέρας του Νίκου Παππά – Αντιδράσεις και ειρωνείες Ν.Δ.

Ο οικονομολόγος Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά, ανέλαβε Πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο Νίκος Σπίρτζης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση του ονόματος του Στέλιου Παππά για τη θέση του Προέδρου του ΟΑΣΘ, προκάλεσε την αντίδραση της Ν.Δ. που με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι:

«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!». 

Με μια επικριτική ανάρτηση στο διαδίκτυο σχολίασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, την τοποθέτηση του Στέλιου Παππα στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ.

«Με αφορμή την τοποθέτηση του πατέρα του αποτυχημένου υπουργού – καναλάρχη Νίκου Παππά, Στέλιου, στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ – αφού πρώτα τον κρατικοποίησαν – ανέσυρα ένα tweet του Α. Τσίπρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οικογενειοκρατία, αλλά καθεστώς!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Λαζαριδης.

Στην ανάρτησή του επισύναψε το σχετικο tweet του πρωθυπουργού στις 24 Ιανουαρίου του 2016 στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε τα εξής: «Έχουν το θρασος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτια και οικογενειοκρατία. Τα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κρατος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης διαψεύδουν δημοσίευμα περί δείπνου για «συγκυβέρνηση παραγραφής» – «Εξόφθαλμα ψεύδη και συκοφαντίες»
Για ψευδές δημοσίευμα κάνουν λόγο ο υπουργός Εξωτερικών και η υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε εξώδικο σε σάιτ για το ίδιο δημοσίευμα
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φωτιές: Έχουμε επενδύσει στην Πολιτική Προστασία αλλά υπάρχουν στιγμές που η φύση ξεπερνά κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό
«Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, στους εθελοντές και σε όλους όσοι δίνουν μια μάχη που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου»
Κυριάκος Μητσοτάκης 64
ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ συγκρούονται για χρέη και χορηγούς με φόντο την πολιτική κυριαρχία στην Κεντροαριστερά
Τα δάνεια της Χαριλάου Τρικούπη και οι υπαινιγμοί για τη χρηματοδότηση του κόμματος Τσίπρα μετατρέπονται σε όπλα μιας ευρύτερης μάχης για την πρωτοκαθεδρία στον προοδευτικό χώρο
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης 15
Φωτιά στο Πόρτο Γερμανό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας 5