Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνέδριο νεολαίας ΠΑΣΟΚ – Μόνο κατ’ όνομα!

Συνέδριο νεολαίας ΠΑΣΟΚ – Μόνο κατ’ όνομα!

Χωρίς επί της ουσίας να ξεκινήσει ποτέ, ολοκληρώθηκε το Συνέδριο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με τη “συμφωνία” να πάρουν κάρτα συνέδρου όλοι οι…”παρευρισκόμενοι” στο ΣΕΦ και να ψηφίσουν σε λίγη ώρα για την ανάδειξη του νέου Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Ν. ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα αριθμεί 80 ή 100 μέλη (θα αποφασιστεί δια βοής) και μέσα στις επόμενες μέρες θα αναδείξει τον νέο Γραμματέα.

Αυτή τη ώρα στην αίθουσα ‘Μελίνα Μερκούρη” του ΣΕΦ βρίσκονται μόνο οι σύνεδροι που ελέγχονται από την Τόνια Αντωνίου και τον απερχόμενο γραμματέα Κώστα Πανταζή και οι οποίοι είναι η πλειοψηφία στο σώμα των 1200 συνέδρων περίπου.

Οι υπόλοιποι σύνεδροι που ανήκουν στην ομάδα του Νίκου Ανδρουλάκη βρίσκονται στα καφέ της περιοχής ή στα ξενοδοχεία τους και περιμένουν το σύνθημα για να πάνε να ψηφίσουν.

Να σημειωθεί ότι τα πνεύματα ηρέμησαν και με την παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Τόνια Αντωνίου φέρεται να είπε σε συνέδρους “Εδώ υποχώρησε ο Σημίτης και δεν θα υποχωρούσε ο Βενιζέλος” δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δύναμη και την ισχύ που έχει ακόμη στα δρώμενα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – Έσπασαν πόρτες στο ΣΕΦ!

“Πολιτική έρευνα” για ανατροπή Παπανδρέου​…!

Βενιζέλος: “Το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα που είναι επτάψυχη”

Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Τώρα στο ΠΑΣΟΚ “τσακώνονται” για το πού βρέθηκαν 100.000 ψηφοφόροι

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε