Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα:”Ξέρετε πότε είναι της αγίας πόρνης, να κάνω δώρο στην κουμπάρα μου”;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον πάντρεψε και τώρα βρίσκονται στα μαχαίρια – Ο τίτλος που διαβάζετε, είναι η τελευταία ανάρτηση του πρωταγωνιστή της υπόθεσης στο facebook…

Στα δικαστήρια… με την κουμπάρα του, γνωστός πατρινός επιχειρηματίας από τον χώρο των μηχανοκίνητων! Αυτό γιατί η γυναίκα που τον πάντρεψε με την εν διαστάσει (πλέον) σύζυγό του, κατέθεσε στην αστυνομία πως «είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας του και των παιδιών του».

Ο επιχειρηματίας έγινε έξω φρενών και αντέδρασε μέχρι και στο facebook! Ηταν τέτοια η οργή του όταν πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της κατάθεσης της κουμπάρας, που σύμφωνα με το dete.gr, έγραψε στο facebook το εξής αμίμητο: «μήπως ξέρετε πότε είναι της αγίας πόρνης να κάνω ένα δώρο στην πρώην κουμπάρα μου»;

Οι «μπηχτές» και τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν, ενώ αρκετοί γνωστοί και φίλοι του, που ξέρουν την υπόθεσή του, δηλώνουν την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του και σχολιάζουν αρνητικά τα όσα συνέβησαν με την συγκεκριμένη γυναίκα και την κατάθεσή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρώην κουμπάρα και κολλητή της εν διαστάσει συζύγου του επιχειρηματία, έμαθε τι συνέβη και αποφάσισε να αντιδράσει μέσω… δικαστηρίων! Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανθρώπου που «στεφάνωσε» και η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την προπερασμένη Δευτέρα, όμως αναβλήθηκε!

Προφανώς η δικαστική περιπέτεια επιχειρηματία – πρώην κουμπάρας δεν θα σταματήσει σε αυτό το σημείο! Δεν αποκλείεται η εξαγριωμένη κυρία να υποβάλει και μήνυση εναντίον του για προσβολή της προσωπικότητάς της και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όσο για τον επιχειρηματία; Δεν αποκλείεται να απαντήσει και εκείνος με μήνυση, αφού όπως τονίζει, η πρώην κουμπάρα της με τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της τον προσέβαλε ως άνθρωπο και πάνω από όλα ως πατέρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε