Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αχαϊα:Το μεγάλο λάθος της γυναικολόγου,της άλλαξε για πάντα τη ζωή...

Αχαϊα:Το μεγάλο λάθος της γυναικολόγου,της άλλαξε για πάντα τη ζωή...
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.09.2012 | 09:38
Πρώτη δημοσίευση: 24.09.2012 | 08:35

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πατρών σε γυναίκα γυναικολόγο που υπηρετούσε στο ΙΚΑ Ζαρουχλεϊκων και πλέον έχει μετατεθεί στα Γρεβενά.

Την επισκέφθηκε γυναίκα που δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος, η γιατρός της έδωσε αγωγή για να αποκαταστήσει τον κύκλο της έμμηνου ρύσης και τότε προκλήθηκε αιμορραγία. Αρκετές εβδομάδες μετά η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπίστωσαν πως ήταν... έξι μηνών έγκυος.

Αναγκάστηκαν με καισαρική να βγάλουν το έμβρυο που στη συνέχεια πέθανε, ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση μήτρας. Σύμφωνα με το dete.gr, στην πρώτη επίσκεψη η γιατρός της είχε κάνει και τεστ εγκυμοσύνης το οποίο, όπως είπε στην γυναίκα, ήταν αρνητικό.

Λίγες εβδομάδες μετά η γυναίκα ξαναπήγε και η γιατρός χωρίς να κάνει υπερηχογράφημα ή να προχωρήσει στη λήψη αίματος της χορήγησε την αγωγή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γιατρός στην δίκη που είχε γίνει στο Πρωτοδικείο είχε απαλλαγεί των κατηγοριών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε έφεση και τελικά η γιατρός καταδικάστηκε. Οσο για τη γυναίκα; Το λάθος της γιατρού της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt

Κρήτη: Έδειραν ηλικιωμένη γιατί είχε μόνο 10€ στο πορτοφόλι της

Πάτρα:Οι τουαλέτες της ακολασίας - Όργια μπροστά στον φωτογραφικό φακό!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο