Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύο τροχαία μέσα σε μισή ώρα στα Χανιά – Απεγκλώβισαν 8χρονο κορίτσι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα έγιναν μέσα σε λιγότερο από μια ώρα στα Χανιά, με αποτέλεσμα να βρεθούν συνολικά πέντε άτομα στο Νοσοκομείο, τα δύο από αυτά σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, το πρώτο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, στο Κολυμπάρι όταν ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο αδεφλές, 22 και 23 ετών, ξέφυγε της πορείας του και “καρφώθηκε” σε λεωφορείο@
Από τη σύγκρουση, οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις μετέφερε στο Νοσοκομείο, με την 22χρονη να έχει πολλαπλά τραύματα.

Το δεύτερο τροχαίο έγινε στις 18:30 το απόγευμα στην Εθνική οδό, στον κόμβο για Νοπήγια στα Χανιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένα ανήλικο κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο έγινε όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα άλλο που πήγαινε μπροστά του,  κατά πάσα πιθανότητα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου,
με συνέπεια τα τραυματιστούν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και το κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η Πυροσβεστική όπου απεγκλώβισε την ανήλικη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 8χρονη τραυματισμένη στο κεφάλι και σε σοβαρή κατάσταση τη μετέφερε στο Νοσοκομείο από όπου δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Επίσης το ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο μια 21χρονη ενώ ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Διαβάστε ακόμα:

Φρικτό έγκλημα στην Ιεράπετρα: Του έβγαλαν τα δόντια και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε