Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Έκοψαν" το τηλέφωνο στον Αμβρόσιο - Για... "αναλγησία" κάνει λόγο ο Μητροπολίτης

`Έκοψαν` το τηλέφωνο στον Αμβρόσιο - Για... `αναλγησία` κάνει λόγο ο Μητροπολίτης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.11.2012 | 17:43
Πρώτη δημοσίευση: 10.11.2012 | 17:42

Χωρίς τηλέφωνο είναι πλέον ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, μιας και επειδή καθυστέρησε η πληρωμή του τελευταίου λογαριασμού, ο ΟΤΕ «έκοψε» το τηλέφωνο στο Επισκοπείο!

Όπως αναφέρει το aigaleianews.gr το ποσό οφειλής ήταν 140,50 ευρώ και η Ιερά Μητρόπολη σε σχετική ανακοίνωση της, κάνει λόγο για "αναλγησία" του Οργανισμού...

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ἑλλάδος (Ο.Τ.Ε.), προέβη αιφνιδίως και χωρίς προειδοποίηση στην διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στο οποίο στεγάζεται το προσωπικό γραφείο και η οικεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας.

Αιτία του γεγονότος αυτού ήταν η ολιγοήμερη καθυστέρηση πληρωμής του τελευταίου λογαριασμού, ο οποίος ανερχόταν στο ποσό των 140,50 ευρώ και έληγε στις 24 Οκτωβρίου 2012.

Η ενεργεία αυτή δείχνει, αφενός μεν ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει σοβαρά την Ιερά Μητρόπολη μας, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, λόγω της ανυπαρξίας εσόδων, αδυνατώντας πλέον να συντηρήσει ακόμα και τα Ιδρύματα της. Αφετέρου αποδεικνύει την αναλγησία του Οργανισμού, ο οποίος αδίστακτα προχωρεί σε παρόμοιες ενέργειες μη σεβόμενος τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που περνάει ο λαός μας. Διέκοψε την παροχή τηλεφώνου σε ένα θεσμικό πρόσωπο, το Ν.Π. της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίον εξ’ ορισμού δεν μπορεί να είναι αφερέγγυο».

Διαβάστε επίσης: Ύμνοι Αμβρόσιου για Χρυσή Αυγή: "Είστε η γλυκιά ελπίδα του λαού"   Διαδώστε αυτό το άρθρο