Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εξιτήριο για τον γιο του Νταβλούρου – Η συγκινητική ανάρτηση του πρώην βουλευτή στο Facebook

φωτό από tempo24
φωτό από tempo24

Στο σπίτι του, στην αγκαλιά της οικογένειας του βρίσκεται πλέον, ο 21χρονος γιος του πρώην Βουλευτή της Ν.Δ στην Αχαΐα, μετά από νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Ο νεαρός που σώθηκε από θαύμα, μετά από την πτώση που είχε από γέφυρα στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Σουλίου, το πρωί της περασμένης Κυριακής, έλαβε εξιτήριο.

Η δημοσιοποίηση της είδησης, όπως προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και σε όλους όσοι γνωρίζουν την οικογένεια του Αχαιού Πολιτικού, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράσταση τους, στην δοκιμασία του.

Σήμερα περίπου μια εβδομάδα, μετά την παρολίγον τραγωδία, σε μήνυμα του που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Νταβλούρος, εκφράζει δημόσια ευγνωμοσύνη στο θεό που έσωσε το παιδί του, αλλά και στους θεράποντες ιατρούς τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που συνέβαλαν τα μέγιστα με την προσφορά τους, στις εφιαλτικές ώρες για την διάσωση του γιου του.

Η ανάρτηση στο FB όπως τη δημοσιεύει το tempo24:

“ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ , ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!!! ΝΑ’ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!”.

Πηγή: tempo24
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε