Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Επαναλειτουργεί το τελωνείο στη Χίο

ΦΩΤΟ από astraparis.gr
ΦΩΤΟ από astraparis.gr

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η συνέχιση της λειτουργίας του Τελωνείου της Χίου, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν σε μία τέντα στην αίθουσα επιβατών εξωτερικού και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του κτιρίου, από τους ισχυρούς ανέμους το βράδυ της Τετάρτης.

Για τις ζημιές ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο του Τελωνείου η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, η οποία πήγε για την άμεση αποκατάστασή τους. Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο στον astraparis.gr ο προϊστάμενος του Τελωνείου κ. Θεοχάρης Γιαλούρης, η Υπηρεσία λειτουργεί πλέον κανονικά, μετά την αποκατάσταση των ζημιών.

Ωστόσο και πριν φτάσουμε σε αυτή την απόφαση είχε προηγηθεί μια έντονη διαμάχη για την καταλληλότητα ή όχι της αίθουσας επιβατών εξωτερικού και στην απόφαση του προϊσταμένου του Τελωνείου να αναστείλει την λειτουργία του, γνωστοποιώντας την ενέργειά του αυτή στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Μπελέγρη, στον δήμαρχο, στην περιφερειακή ενότητα Χίου, καθώς και στους τουριστικούς πράκτορες, με έγγραφο.

Άμεση υπήρξε η απάντηση του κ. Μιχάλη Μπελέγρη, ο οποίος σε έγγραφό του – που κοινοποιεί και στο υπουργείο Οικονομικών – αφού επισημαίνει ότι έχει αποκατασταθεί η αποκολληθείσα τέντα και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες της ΔΕΗ, οι οποίες πλέον έχουν ολοκληρωθεί, τονίζει ότι οι ζημιές αυτές “δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του κτιρίου”.

Πηγή: astraparis

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε