Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έπιασαν 43χρονο για ασέλγεια σε… 6χρονη στη Θεσσαλονίκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες τον 43χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να αντάλλασσε με ανήλικη πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα σύμφωνα με καταγγελία που έγινε σε βάρος του, έκανε ασελγείς πράξεις, σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 6 ετών!

Ο άνδρας βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων».  Προηγήθηκε καταγγελία των γονέων της 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, αρχές του τρέχοντος μήνα, σε περιοχή του Νομού Κιλκίς, έκανε σε βάρος της ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με ένα 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

Έπειτα από έρευνες που έγιναν βρέθηκαν στην κατοχή και στο σπίτι του 43χρονου:
– 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό,
– 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
– 1 κινητό τηλέφωνο
Τα παραπάνω θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υ.Ε.Ε.Β.Ε., για την περαιτέρω εξέτασή τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε