Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ευρυτανία: Εγχειρισμένοι κοιμήθηκαν με τα μπουφάν -Χωρίς πετρέλαιο το νοσοκομείο!

Ευρυτανία: Εγχειρισμένοι κοιμήθηκαν με τα μπουφάν -Χωρίς πετρέλαιο το νοσοκομείο!

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο νοσοκομείο της πόλης – Με τον υδράργυρο στους -9, οι ασθενείς αναγκάστηκαν να κοιμηθούν με μπλούζες και μπουφάν…

Άφησαν τους ασθενείς στο κρύο στο νοσοκομείο Καρπενησίου, αφού ο πρατηριούχος-προμηθευτής περίμενε την επιταγή για να εφοδιάσει το νοσηλευτικό ίδρυμα. Μια επιταγή, που σύμφωνα με το lamiastar.gr, δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.

Την περασμένη Παρασκευή (27-01-2012) έβαλε 3.000 τόνους και την Δευτέρα 1.000 λίτρα, αλλά το πετρέλαιο τέλειωσε και όλοι οι ασθενείς χθες το βράδυ με τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν (-9 βαθμοί Κελσίου), έβαλαν μπουφάν και παλτά για να αντέξουν το κρύο.

Το ίδιο έκανε το προσωπικό του νοσοκομείου, ακόμα και οι εγχειρισμένοι. Όλα αυτά, την ώρα που το τσουχτερό κρύο συνεχίζεται και οι ασθενείς φοβούνται ότι θα περάσουν ακόμα μία νύχτα με τα μπουφάν τους!

Ανάλογες εικόνες είχαμε και σε στρατόπεδο της Καστοριάς. Χωρίς πετρέλαιο και άρα χωρίς θέρμανση, οι στρατιώτες αναγκάστηκαν να κοιμηθούν με ρούχα και μπουφάν (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
-16,2 η θερμοκρασία στο Νευροκόπι – Κλειστά σχολεία στην Αττική – Έρχεται και νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα

Εύβοια: Χιόνι μέχρι τη θάλασσα – Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Χαλκίδα!

Φθιώτιδα: Η κακοκαιρία έκοψε τη χώρα στα δύο – Πυκνό χιόνι στην εθνική!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε