Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Κακός χαμός στο επιμελητήριο – Ο καυγάς που οδήγησε σε δύο συλλήψεις [vid]

ΦΩΤΟ από το eviazoom.gr
ΦΩΤΟ από το eviazoom.gr

Αφορμή για τιναχτεί στον αέρα η συνεδρίαση στάθηκε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στο πρόεδρο Γιάννη Λιονάκη…

και τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιάννης Λαλανίτη, όταν ο τελευταίος ζήτησε με έντονο ύφος να συζητηθεί ένα θέμα προ ημερησίας διάταξης και ο πρόεδρος αρνήθηκε. Κουβεντα στη κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο Γιάννης Λιονάκης κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει τον Γ.Λαλανίτη από την αίθουσα. Ωστόσο μόλις κατέφθασαν οι αστυνομικοί ο Γιάννης Λαλανίτης τους δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν και να οδηγηθούν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιάννης Μαραγκός, μέλος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου τονίζει: “Χθες στο Επιμελητήριο ήταν μια άτυχη στιγμή πιστεύω για τον κ. Λαλανίτη. Μπορεί να είχε δίκιο μέχρι κάποια στιγμή αλλά μετά από ένα σημείο και μετά το δίκιο του το έχασε. Ο κ.Λαλανίτης είχε ζητήσει μια προημερησίας διάταξη συζήτηση, ο πρόεδρος του ζήτησε να έρθει γραπτώς το αίτημα όπως ορίζει ο κανονισμός και από κει και πέρα ο κ.Λαλανίτης δεν άφησε να γίνει η συνεδρίαση, έγινε παρακώλυση της συνεδρίασης…

Ο πρόεδρος του έκανε την σύσταση ως όφειλε βάση του κανονισμού και του ζήτησε να βγει εκτός της αίθουσας. Ο κ.Λαλανίτης δεν δέχτηκε να βγει εκτός της αίθουσας και λόγω ότι δεν άφηνε να γίνει η συνεδρίαση ο πρόεδρος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν και οι δυο. Απ΄ότι γνωρίζω θα πάνε σήμερα στο αυτόφωρο. Αργά το βράδυ που μίλησα με τον πρόεδρο ήταν ακόμη στο τμήμα.”

Πηγή: eviazoom.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε