Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φθιώτιδα: ''Οδύσσεια'' το ταξίδι για Θεσσαλονίκη - Καθυστερήσεις και απίστευτη ταλαιπωρία!

Φθιώτιδα: ''Οδύσσεια'' το ταξίδι για Θεσσαλονίκη - Καθυστερήσεις και απίστευτη ταλαιπωρία!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2011 | 19:34
Πρώτη δημοσίευση: 02.03.2011 | 14:42

Καθυστερήσεις που ξεπερνούν τις δύο ώρες αντιμετωπίζουν οι επιβάτες των τρένων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη λόγω κατάπτωσης μεγάλου όγκου χωμάτων και πετρών στη σιδηροδρομική γραμμή κοντά στο Δομοκό...

Τα πρώτα προβλήματα, λόγω των βροχοπτώσεων, είχαν παρουσιαστεί τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι φυλακές της γραμμής διαπίστωσαν το περιστατικό. Ο ΟΣΕ τοποθέτησε υπάλληλό του στο συγκεκριμένο τμήμα για να παρακολουθεί την κατάσταση και τα τρένα δεν περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο αν δεν έδινε πρώτα το πράσινο φως ο φύλακας.

Όταν όμως το πρωί ετοιμάστηκαν τα συνεργεία με τα χωματουργικά μηχανήματα να μεταβούν στην περιοχή για να την καθαρίσουν, ένας μεγάλος όγκος χωμάτων έφραξε την σιδηροδρομική γραμμή και διέκοψε την κυκλοφορία.

Έτσι οι αμαξοστοιχίες που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι αναγκασμένες να κατεβάσουν τους επιβάτες στο Λιανοκλάδι, αυτοί να συνεχίσουν με λεωφορεία μέχρι το Δομοκό και εκεί να επιβιβαστούν εκ νέου σε τρένο για να συνεχίσουν προς τον προορισμό τους στη βόρεια Ελλάδα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με αυτούς που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα αφού είναι αναγκασμένοι να κάνουν με λεωφορεία το ταξίδι τους από τον Δομοκό μέχρι το Λιανοκλάδι, για να συνεχίσουν και πάλι με το τρένο για την Αθήνα.
Συνεργεία του ΟΣΕ βρίσκονται στην περιοχή για να αποκαταστήσουν την συγκοινωνία χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη πότε ακριβώς θα αποκατασταθεί.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο