Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Βουτιά θανάτου για οικογένεια! Νεκρός ο πατέρας, σοβαρά μάνα και κόρη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά το ανατριχιαστικό τροχαίο έξω από τη Θήβα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, μια νέα τραγωδία σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο που επέβαινε μια οικογένεια έπεσε σε γκρεμό….

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα στο 2ο χλμ Αμφίκλειας – Τιθορέας, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας έπεσε σε χείμαρρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ακριβώς πάνω σε μια γέφυρα. Το αυτοκίνητο που είχε μαζί του και τρέιλερ με ένα σκύλο, έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια στην άκρη του χειμάρρου. 

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπό βροχή, ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού της τριμελούς οικογένειας.

Μετά από αρκετή ώρα οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τις δυο γυναίκες, μάνα και κόρη, οι οποίες αρχικά διακομίστηκαν στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το λαμπραντόρ της οικογένειας, που ήταν στο τρέιλερ, δεν τραυματίστηκε και το παρέλαβαν συγγενείς ή φίλοι της οικογένειας που σύμφωνα με πληροφορίες ειναι από Αθήνα.

πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε