Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Οδύσσεια ενός τραυματισμένου Έλληνα πολίτη στο Αγρίνιο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά χθες σε τροχαίο, στο Δοκίμι του δήμου Αγρινίου, αφού δεν βρίσκονταν κλίνη για να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε χθες βράδυ έξω από το Δημοτικό Σχολείο του Δοκιμίου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρίνιου, ξεκίνησε και η περιπέτεια για τον ίδιο και την οικογένεια του,
αφού κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο.

Έτσι ξεκίνησε ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων και επαφών ώστε να βρεθεί κρεβάτι για τον άτυχο νέο. Παρά τις προσπάθειες κανένα κοντινό νοσοκομείο δεν ήταν διαθέσιμο κι έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, αποφασίστηκε η μεταφορά του τραυματία στην Κέρκυρα.

Όμως, μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στην Ηγουμενίτσα, η πορθμιακή γραμμή έκλεισε (!), πιθανώς λόγω κακοκαιρίας κι έτσι έπρεπε να γίνει μεταφορά αλλού.

Τελικά, βρέθηκε κλίνη στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου μετά από ώρες ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση…

Διαβάστε ακόμα:

Εύβοια: Τραγωδία στο τιμόνι – ”Έσβησε” την ώρα που οδηγούσε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε