Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ομολόγησε τον βιασμό του 6χρονου ο δράστης – Ιατροδικαστής: “Το παιδί είχε ασφυκτικό θάνατο” – Οργή για τη δολοφονία

ΦΩΤΟ από fonirodopis
ΦΩΤΟ από fonirodopis

– Ομολόγησε και τον βιασμό του 6χρονου ο δράστης
– ΒΙΝΤΕΟ: Τι λέει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άτυχο παιδάκι
– Το 6χρονο αγόρι ήταν κωφό και είχε εξαφανιστεί από χθες στην Κομοτηνή
– Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το εγκαταλειμμένο σπίτι που βρέθηκε νεκρό το παιδί δεμένο και σκεπασμένο με μπουφάν
– ΒΙΝΤΕΟ: Οργή για τη δολοφονία του παιδιού στην περιοχή που έμενε

Δεν το χωράει ο νους το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κοζάνη με θύμα ένα αγοράκι 6 ετών και καθ’ ομολογία δράστη έναν 14χρονο τσιγγάνο. Το αγοράκι είχε εξαφανιστεί από χθες και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή. Από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του, οι αστυνομικοί μιλούσαν για δολοφονία. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ένας 14χρονος τσιγγάνος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, ο 14χρονος λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε και τον βιασμό του 6χρονου, για τον οποίο θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και πάλι για βιασμό ενηλίκου…

Όπως είπε στο LiveNews ο ιατροδικάστής που πήγε στο σημείο και είδε το νεκρό παιδάκι: “Το παιδί βρέθηκε πίσω ένα θάμνο, στην αυλή ενός εγκατελειμμένου σπιτιού και έκανα αυτοψία εγώ, στο κέντρο της πόλης… Πήγα μαζί με τους αστυνομικούς και τον είδαμε στην αυλή, σκεπασμένο με ένα μπουφάν, δεμένο χειροπόδαρα. Όταν άρχισα να τον εξετάζω, είδα κάποιες εκδορές μπροστά στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα… Έβγαλα συμπέρασμα ότι πιθανόν, επειδή δεν υπήρχαν άλλες κακώσεις πουθενά στο σώμα, πιθανόν είναι ασφυκτικός θάνατος”.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κοφνίδης, επιβεβαίωσε ότι το σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του παιδιού, το υπέδειξε ο 14χρονος: “Το σημείο το έδειξε ο 14χρονος. Είπε ότι αυτός τον σκότωσε. Έχει ομολογήσει. Είναι κωφάλαλος και είναι δύσκολη η επικοινωνία… Δεν έχω ακόμα εκτίμηση αν είναι σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας. Αυτό θα το ξέρω αύριο…”

Οργή στην περιοχή που έμενε το παιδάκι – Τι λέει ο παππούς του

 

Εξαγριωμένοι για τη δολοφονία του παιδιού είναι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού.

ΦΩΤΟ από fonirodopis

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι και ο φερόμενος ως δράστης, ο 14χρονος, είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού. Ακούστε τι λένε οι κάτοικοι αλλά και ο παππούς του άτυχου παιδιού, στο fonirodopis:

 

 

Το σπίτι που βρέθηκε το πτώμα του παιδιού

 

“Γροθιά” στο στομάχι είναι οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού. Σε ένα χώρο γεμάτο σκουπίδια, βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι, δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν… Πληροφορίες του NewsIT.gr λένε ότι το παιδάκι είχε ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό ή απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, ο Κώστας Γιαννόπουλος από “Το χαμόγελο του παιδιού”:

 

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 14χρονου

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, κάποιοι είδαν το εξαφανισμένο παιδάκι κοντά στην Κομοτηνή και μαζί του ήταν ο 14χρονος τσιγγάνος ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 14χρονο και εκείνος, φέρεται να τους ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε το παιδί και να τους υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας: ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Κομοτηνής.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: xronos, fonirodopis, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΤΑΤΙΑΝΑ live, LiveNews, fonirodopis,

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε