Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Πνίγηκε ο Χρήστος Παπαζαφειρόπουλος για να σώσει γυναίκα στη θάλασσα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Συγκλονίζει τη Μανωλάδα η ασύλληπτη τραγωδία σε παραλία της περιοχής – Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του άτυχου άντρα…

Με τη ζωή του πλήρωσε τον ηρωισμό του ένας 70χρονος από τη Αθήνα που παραθέριζε με συγγενικά του πρόσωπα στην Μανωλάδα, καθώς στην προσπάθειά του να σώσει μια γυναίκα που κινδύνευε με πνιγμό, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, στην παραλία Κουνουπελάκι.

ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Ο 70χρονος Χρήστος Παπαζαφειρόπουλος είχε μεταβεί στο Κουνουπελάκι με τη σύζυγό του. Ξαφνικά, σύμφωνα με πληροφορίες, συνειδητοποίησε ότι μια γυναίκα που κολυμπούσε σε κοντινή του απόσταση καλούσε σε βοήθεια και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο άτυχος άνδρας έδωσε «μάχη» προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει τη γυναίκα στην επιφάνεια, την οποία στη συνέχεια άλλοι λουόμενοι, που έσπευσαν και αυτοί προς βοήθεια, την έβγαλαν από το νερό. Δεν πέρασαν όμως παρά λίγα λεπτά, όταν λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον έβγαλαν έξω ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. Εκεί όμως διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε