Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία:Η ερωμένη του διαρρήκτη, ”κάρφωσε” το μυστικό,που έκρυβαν οι πάνες!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Πολύ παρασκήνιο πίσω από το χτύπημα σε σούπερ μάρκετ της Αμαλιάδας – ”Κλειδί” στην υπόθεση, μια υπάλληλος που διατηρούσε ερωτική σχέση με τον δράστη…

Αποκαλύψεις για τη διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα με λεία 18.000 και βασικό δράστη έναν 25χρονο. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 04.00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (17-09-2012) οπότε και ο 25χρονος φέρεται να έσπασε τη γυάλινη πόρτα  και να πήγε κατευθείαν στο ράφι με τις παιδικές πάνες.

Εκεί υπήρχαν σύμφωνα με πληροφορίες χρήματα και συγκεκριμένα το ποσό των 18.000 ευρώ. Στην Ασφάλεια Αμαλιάδας, εξέτασαν την υπόθεση με προσοχή και έφτασαν στους εμπλεκόμενους σε αυτή. Σύμφωνα με το ilialive.gr, αλλοδαπή υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε πως στέλεχος της επιχείρησης έκρυψε το ποσό των εισπράξεων της ημέρας στο συγκεκριμένο ράφι, μιας και το Σαββατοκύριακο δεν μπορούσε να γίνει κατάθεση μεγάλου ποσού στην τράπεζα με τις εισπράξεις από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά.

Δεν θέλησε να πάρει τα χρήματα στο σπίτι και πιθανότατα σκέφτηκε πως το χρηματοκιβώτιο θα ήταν «εύκολος» στόχος σε περίπτωση εισβολής. Η υπάλληλος που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με το δράστη, τον ενημέρωσε πως εκεί υπήρχαν χρήματα. Εκείνος με βάση πάντα τα ίδια στοιχεία προέβη στην διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή του ποσού, στο οποίο έφτασε άμεσα βάσει των υποδείξεων που του είχε κάνει η υπάλληλος και φίλη του.

Μάλιστα μετά την κλοπή πήγε σπίτι της και της προσέφερε ένα μικρό σε σχέση με το συνολικό χρηματικό ποσό ως ανταμοιβή για την πληροφορία. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την υπόθεση με προσοχή και μέσα στη μέρα αναμένονται συλλήψεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Αστυνομικοί έπιασαν τον ληστή,την ώρα που χτυπούσε τον ιδιοκτήτη!

Ηλεία: Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι να πεθάνει!

Εύβοια: Κατέβηκε σε λάθος στάση και άρχισε να πετάει πέτρες – Μπέρδεψε την Χαλκίδα με την Θεσσαλονίκη!

Λαμία: Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό – Αγνοείται ο οδηγός!

Αχαϊα: Μεθυσμένη φοιτήτρια έβαλε στοίχημα 100€ για ομαδικό σεξ!

Πρέβεζα: Πέρασαν για νεκρό, οδηγό που κοιμόταν στο αυτοκίνητό του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε