Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία:Κοίταξαν στη θάλασσα και είδαν τον άνθρωπό τους, να επιπλέει νεκρός!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο άτυχος άντρας έφυγε από το σπίτι του, για να συγκεντρώσει λίγο θαλασσινό νερό για κάποιες εισπνοές που έπρεπε να κάνει…

Νεκρός στη θάλασσα του λιμανιού της Κυλλήνης, βρέθηκε χθες το βράδυ (15-01-2013) 58χρονος κάτοικος της περιοχής, τον οποίο αναζητούσαν λίγη ώρα νωρίτερα τα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο άτυχος άντρας έφυγε από το σπίτι του, το απόγευμα, για να συγκεντρώσει λίγο θαλασσινό νερό για κάποιες εισπνοές που έπρεπε να κάνει. Η καθυστέρηση της επιστροφής του προκάλεσε ανησυχία στα μέλη της οικογένειάς του που άρχισαν να τον αναζητούν μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής.

Περίπου στις 20.00 το βράδυ η σύζυγός του 58χρονου, πήγε στο λιμεναρχείο Κυλλήνης, αφού οι πρώτες προσπάθειες για τον εντοπισμό του είχαν αποβεί άκαρπες. Ζήτησε τη συνδρομή των λιμενικών και περίπου στις 20.30 ο 58χρονος βρέθηκε από συγγενείς και λιμενικούς, να επιπλέει έχοντας χάσει τις αισθήσεις του στο θαλάσσιο χώρο του κυματοθραύστη στον επιβατικό λιμένα.

Με την συνδρομή και εθελοντών ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και εντός της ημέρας, αναμένεται να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κορινθία: Του άδειασαν το σπίτι, τον χτύπησαν και έφυγαν με το αυτοκίνητό του!


Αχαϊα: Οι όμορφες νεαρές σταμάτησαν τις ερωτήσεις ξαφνικά και άρχισαν να τρέχουν…

Εύβοια: Ήθελε να ζεσταθεί και μια ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε