Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Δεν χαστούκισα εγώ τον Μαυρία – Δεν είμαι χούλιγκαν”!

Ηράκλειο: ”Δεν χαστούκισα εγώ τον Μαυρία – Δεν είμαι χούλιγκαν”!

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε για τις 8 Νοεμβρίου.

Ποινική δίωξη για βιαιοπραγία σε αθλητικό χώρο, που επισείει ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 έτη, ασκήθηκε σε βάρος του 40χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία, στην διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟ την περασμένη Δευτέρα.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε για τις 8 Νοεμβρίου. Η δίκη αναβλήθηκε μετά από πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, η οποία τόνισε ότι είδαν με την πρόεδρο το επίμαχο βίντεο, από το οποίο όμως δεν ξεκαθαρίζεται τι ακριβώς συνέβη.

Για το λόγο αυτό , κρίθηκε αναγκαία η αναβολή της δίκης, προκειμένου να προσκομιστεί το φύλλο αγώνα και να γίνουν γνωστά τα όσα αναφέρει για το επεισόδιο ο διαιτητής , ενώ θα κληθεί και ο ποδοσφαιριστής  Μαυρίας να καταθέσει.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 40χρονου, ο πελάτης του επιθυμεί την όσο το δυνατό πιο γρήγορη διεξαγωγή της δίκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μην σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψη του.

Ο δικηγόρος επεσήμανε ότι ο πελάτης του είναι γνωστός επιχειρηματίας, άριστος οικογενειάρχης και με πλούσια ενασχόληση με τα κοινά, καθώς έχει εκλεγεί  και Δημοτικός Σύμβουλος . Υπογράμμισε επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με «χουλιγκανισμό» , είχε πάει στο γήπεδο με τη σύζυγό του και δεν περίμενε ποτέ ότι μία κίνηση «προτροπής» στον παίκτη, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας που εκείνη την στιγμή είχε διακοπεί, θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις άνευ λόγου και ουσίας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 40χρονος, μόλις έγινε γνωστό το θέμα επικοινώνησε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός , προκειμένου να δηλώσει ποιος είναι και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Δείτε το βίντεο με την επίμαχη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν νεαρό και πέταξαν το πτώμα του, στον δρόμο!

Ηράκλειο: Εισέβαλε σε σπίτι 4μελους οικογένειας και απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Ηλεία: Σκόνταψε και σκοτώθηκε – Τον βρήκε νεκρό ο γιος του!

Αχαϊα:Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του νεαρού πολιτικού μηχανικού που αυτοκτόνησε!

Χανιά:Δεν κοιτούσε με τις ώρες το ιστιοφόρο επειδή του άρεσε…

Πάτρα: Συνελήφθη και κρατείται πασίγνωστος επιχειρηματίας για εικονικά τιμολόγια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε