Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο: Τι φαντάζεστε ότι έριξε η γιαγιά στην κάλπη;

Ηράκλειο: Τι φαντάζεστε ότι έριξε η γιαγιά στην κάλπη;
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.11.2010 | 11:40
Πρώτη δημοσίευση: 09.11.2010 | 11:19

Μια από τις πιο περίεργες ιστορίες που έχουμε ακούσει σε εκλογές - Πρωταγωνίστρια μία γιαγιά που όταν κατάλαβε το λάθος της, ήταν αργά!

Το περιστατικό έγινε σε εκλογικό κέντρο στο κέντρο της πόλης. Μια ηλικιωμένη μπήκε στο παραβάν και εκεί, έγινε το λάθος. Στην ίδια τσέπη είχε το ψηφοδέλτιο και 20€! Η γιαγιά μπερδεύτηκε, δεν πρόσεξε καλά τι έπιασε και έτσι μέσα στο φάκελο έβαλε εκτός από το ψηφοδέλτιο και ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ!

Σφράγισε το φάκελο, τον έριξε στην κάλπη, όμως πριν απομακρυνθεί, συνειδητοποίησε ότι έλειπαν τα χρήματα από την τσέπη της. Σύμφωνα με το cretalive, η ηλικιωμένη προσπαθούσε για ώρα να πείσει τη δικαστική αντιπρόσωπο να της δώσει το φάκελο πίσω. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και έτσι η γυναίκα έχασε και τα χρήματα και την ψήφο, αφού το ψηφοδέλτιο της ακυρώθηκε.

Πολλά ήταν όμως και τα ψηφοδέλτια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των δικαστικών αντιπροσώπων. Σε γενικές γραμμές η ψήφος διαμαρτυρίας εκφράστηκε περισσότερο στα ψηφοδέλτια των περιφερειακών εκλογών. Τα …γαλλικά είχαν την τιμητική τους σε πολλά ψηφοδέλτια. Υβριστικά συνθήματα, αποκόμματα με «ροζ» τηλέφωνα, ακόμα και χαπάκια Ζαντάκ περιείχαν οι φάκελοι. Σε άλλη περίπτωση εποχικός πυροσβέστης, όπως δήλωνε στο ψηφοδέλτιο, ανέγραφε: «Ο Αλί-Μπαμπά είχε μόνο 40 κλέφτες».
   Διαδώστε αυτό το άρθρο