Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το δυναμιτάκι έσκασε στα χέρια του παιδιού – Το μήνυμα του πατέρα από το νοσοκομείο [pics]

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Το παιχνίδι των παιδιών έκρυβε σοβαρότατους κινδύνους. Οι φωνές του 10χρονου ξεσήκωσαν την περιοχή. Ο πατέρας του, δημοσιοποίησε τις εικόνες για να δείξει τους κινδύνους…

Το μικρό παιδί έπαιζε με τους φίλους του σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν ένας από την παρέα έφερε δυναμιτάκια που είχε αγοράσει από κατάστημα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά και να διακομισθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι χειρουργοί έραψαν και καθάρισαν το χέρι του μικρού αγοριού από την πυρίτιδα και πήρε εξιτήριο.

Ο πατέρας του 10χρονου Μπάμπη κάνει έκκληση στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ζημιά στο αγόρι όπως λέει μπορεί να είναι μικρή, η λαχτάρα τους όμως ήταν μεγάλη. Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει: ”Η ΖΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ…ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ….ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ.»

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε