Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο: Χωρίς ρεύμα οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά

Ηράκλειο: Χωρίς ρεύμα οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.02.2013 | 15:49
Πρώτη δημοσίευση: 07.02.2013 | 15:48

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια στο Ηράκλειο. Εδώ και δύο εβδομάδες, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι που μένει, για απλήρωτους λογαριασμούς που συσσωρεύτηκαν, ύψους 1.500 ευρώ.

Και όμως, όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, το... σκοτάδι δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την τρίτεκνη οικογένεια καθώς μετά βίας κάθε μέρα έχουν φαγητό για τα παιδιά τους.
Ο πατέρας είναι άνεργος και δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του και το μόνο που ζητάει είναι δουλειά. Στο παρελθόν η οικογένεια δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης...

Ο πατέρας πάντοτε έβρισκε μεροκάματο, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να βρει δουλειά με αποτέλεσμα τα έσοδα στο σπίτι να είναι μηδενικά. Τις τελευταίες 15 ημέρες η οικογένεια ζει στο ... σκοτάδι και αναζητάει λύση για να βρεθεί μία ρύθμιση για να αποκτήσει και πάλι ηλεκτρικό.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια που επιβιώνει σε καθεστώς ανέχειας.
Μιλώντας στο prismanews.gr ο πρόεδρος του ΕΚΗ δήλωσε πως γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθεί βοήθεια στην οικογένεια, την ώρα που στην κοινωνία που μαστίζεται από την κρίση, κάθε μέρα οι ανάγκες είναι και μεγαλύτερες...

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Στα διόδια οι σπουδαστές των ΤΕΙ - ΦΩΤΟ   Διαδώστε αυτό το άρθρο