Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο:”Είναι τόσο κακό που ήθελα να κάνω σεξ με χειροπέδες”;

Μια από τις πιο… απολαυστικές δίκες με πρωταγωνιστή έναν 26χρονο Ρουμάνο, που είχε ζητήσει από γυναίκα αστυνομικό να κάνουν σεξ με χειροπέδες…

Ακόμα και οι δικαστές μειδίασαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του 26χρονου… θερμόαιμου, ο οποίος κατά την σύλληψή του και ενώ φορούσε χειροπέδες φέρεται να είπε στην ειδική φρουρό που τον συνόδευε στο Αστυνομικό Μέγαρο να κάνουν σεξ! (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Η ειδική φρουρός βρέθηκε χθες στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση, περιγράφοντας καρέ-καρέ την σύλληψη του νεαρού, τα …γαλλικά με τα οποία «φιλοδώρησε» τους αστυνομικούς και φυσικά την ωμή σεξουαλική πρόσκληση που της απεύθυνε.

Ο 26χρονος πάντως την γλύτωσε «φθηνά» αφού τον δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για την κατηγορία της αντίστασης – τον απάλλαξε για τις κατηγορίες της απείθειας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις – και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η εκδίκαση ωστόσο της επίμαχης υπόθεσης ήταν μία μάλλον ευχάριστη παρένθεση στο ακροατήριο του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου αν ληφθούν υπόψη τα χαμόγελα τόσο στα πρόσωπα των δικαστών όσο και των παριστάμενων δικηγόρων, ενώ τα καυστικά σχόλια δεν έλειπαν στο περιθώριο εκδίκασης του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ειδική φρουρός κατέθεσε ότι είχαν λάβει κλήση από το Κέντρο Άμεσης Δράσης να πάνε στην οδό Βρυούλων για περιστατικό διατάραξης κοινής ησυχίας. Όπως ανέφερε, αντίκρισαν ημίγυμνο στη μέση του δρόμου τον νεαρό αλλοδαπό ενώ όταν του έκαναν σύσταση να φτιάξει το παντελόνι του προκειμένου να καλύψει κάποια επίμαχα σημεία, εκείνος νευρίασε και το κατέβασε τελείως.

Η μάρτυρας ανέφερε ακόμα ότι στην προσπάθεια τους να τον ακινητοποιήσουν, ο 26χρονος αντιστάθηκε, ακολούθησε κάποια μορφή πάλης μέχρι που του πέρασαν τις χειροπέδες και τον επιβίβασαν στο υπηρεσιακό τζιπ για να τον μεταφέρουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Όπως είπε, ενώ φορούσε χειροπέδες, άρχιζε να βρίζει χυδαία και του ζήτησαν να ηρεμήσει. «Τότε γύρισε και μου είπε τρεις φορές: εσύ θέλω να με …». Από την πλευρά του ο Ρουμάνος πρωταγωνιστής αναρωτήθηκε αν ήταν… τόσο κακό, το γεγονός ότι ήθελε να κάνει σεξ με την αστυνομικό…

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι οι αστυνομικοί «μαύρισαν» στο ξύλο τον πελάτη του – μάλιστα του ζήτησε να βγάλει το μπουφάν για να επιδείξει τα σχετικά σημάδια στα χέρια του – ενώ διερωτήθηκε γιατί συνελήφθη ο 26χρονος και ποιο αδίκημα ακόλαστης πράξης είχε διαπράξει.

«Είναι ακόλαστη πράξη επειδή δεν φορούσε την μπλούζα του και ήταν χαμηλά ζωσμένο το παντελόνι του; Πηγαίνετε μια βόλτα στα Λιοντάρια να δείτε πόσοι μπορούν να κυκλοφορούν έτσι». Όσο για την επίμαχη φράση προς την ειδικό φρουρό, ο συνήγορος υπεράσπισης έδωσε άλλη ερμηνεία, επικαλούμενος μάλιστα την κατάθεση αστυνομικού. «Δεν είχε το νόημα που της αποδόθηκε. Ο νεαρός εννοούσε ότι αφού του είχαν «αλλάξει τα φώτα» οι άνδρες αστυνομικοί, προτιμούσε να ταλαιπωρηθεί από μία γυναίκα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε