Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Ο έλεγχος της βαλίτσας στο αεροδρόμιο πήρε απρόβλεπτη τροπή – ”Βλέπουμε κάτι ύποπτο μέσα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περιπέτεια για μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, στο αεροδρόμιο του Βερολίνου. Ο έλεγχος σταμάτησε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία…

Μία απίστευτη περιπέτεια είχε σήμερα το πρωί, μία Κρητικοπούλα στο αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου όταν στον έλεγχο πριν την πτήση πέρασαν το ρολόι της για βόμβα! Η νεαρή κοπέλα ταξίδευε με προορισμό την Κρήτη ωστόσο ποτέ δεν περίμενε αυτό που θα εξελισσόταν. “Εκεί που περνούσα από τον έλεγχο, “πάγωσε” η διαδικασία και σταμάτησε να περνάει ο κόσμος. Τους ρώτησα τι έγινε και μου είπαν οτι βρήκαν κάτι ύποπτο και δεν μου έδιναν τα πράγματα μου”, είπε η 28χρονη.

“Έχετε κάτι περίεργο στη βαλίτσα, μου είπαν και πρέπει να καλέσουμε την αστυνομία!” “Τι έχετε στην τσάντα;” ρώτησαν. “Και τους απάντησα πως είχα το tablet, φορτιστές, το κινητό και το ρολόι μου”. ”Η κοπέλα στον έλεγχο έβγαλε ένα – ένα τα πράγματα από τη βαλίτσα και τα έπιανε από την άκρη λες και ήταν έτοιμα να εκραγούν!”, περιγράφει η ίδια γελώντας.

Ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία αποδείχτηκε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός που νόμιζαν πως είχε στη βαλίτσα ήταν ένα smart watch! Τελικά, η κοπέλα επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και έχει να θυμάται μόνο την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε!

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε