Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής ”φώτισε” την αυτοκτονία και τα ψέματα!

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής ”φώτισε” την αυτοκτονία και τα ψέματα!

Όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για στυγερό έγκλημα, αλλά η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, έδειξε την πραγματικότητα…

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 75χρονου από τις Αρχάνες, που βρέθηκε προχθές το μεσημέρι (18-03-2012) νεκρός, στην αποθήκη του σπιτιού του από το γιο του.

Αν και όλα παρέπεμπαν σε μια υπόθεση θρίλερ αναφορικά με τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου, το τοπίο ξεκαθάρισε χθες μετά και την εξέταση του ιατροδικαστή ο οποίος ανέφερε στις Αρχές ότι ο θάνατος του 75χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά σε αυτοχειρία. Η Αστυνομία είχε από την πρώτη στιγμή κρατήσει στάση αναμονής εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, καθώς τα ευρήματα δεν απέκλειαν ακόμη και την περίπτωση της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η υπόθεση απέκτησε έντονο σασπένς λόγω των ψευδών καταθέσεων που δόθηκαν σε πρώτο χρόνο στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου. Ειπώθηκε δηλαδή ότι ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός και πεσμένος στο πάτωμα της αποθήκης του χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι άλλο, ενώ ήταν εμφανή τα σημάδια στο λαιμό του που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε απαγχονιστεί.

Τελικώς από την προανάκριση προέκυψε ότι τον ηλικιωμένο κατέβασε από την θηλιά που είχε σχηματίσει γύρω από το λαιμό του άτομο που αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στου αστυνομικούς για την πράξη του αυτή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε