Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη:”Δεν ευθύνομαι για τον θάνατο της φίλης μου-Ζω έναν εφιάλτη”!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Το ζευγάρι είχε έρθει από την Αγγλία στα Μάλια για να βρει δουλειά – Η μοίρα ωστόσο είχε άλλα σχέδια…

Στην πατρίδα του επιστρέφει ο νεαρός Βρετανός που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 21χρονης Chealsea Hydman στα Μάλια τον Μάϊο του 2012. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για άρση του περιοριστικού όρου απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και όρισε εγγύηση 10.000 ευρώ επιτρέποντας στον νεαρό που επί 2,5 χρόνια έμενε στη Σταλίδα να γυρίσει στη Βρετανία.

Η οικογένεια του νεαρού ξέσπασε σε δάκρυα όταν το δικαστήριο επιτρέψει στον 24χρονο να γυρίσει στη χώρα του μέχρι τη νέα δίκη. Ήταν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί ως τώρα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Independent. Περίμενα ότι θα γινόταν το δικαστήριο. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα μου επέτρεπαν να γυρίσω στην χώρα μου. Αισθάνομαι άγχος γιατί είναι τα πρώτα καλά νέα που ακούω εδώ και καιρό συμπληρώνει.

Το μόνο που θέλω είναι να καθαρίσω το όνομά μου. Έχω ζήσει έναν πραγματικό εφιάλτη. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα δεν μπορούσα να βρω δουλειά, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ευτυχώς είχα την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στήριξαν όσο μπορούσαν και τους είμαι ευγνώμων πρόσθεσε ο 24χρονος που από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι ευθύνεται για τον θάνατο της κοπέλας.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, στην Βρετανία ο ίδιος θα εργαστεί στην επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών που διατηρεί η οικογένειά του. Οι γονείς του που όλο αυτό το διάστημα μοίραζαν το χρόνο τους ανάμεσα στην Αγγλία και την Κρήτη για να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους δήλωσαν επίσης ανακουφισμένοι με την εξέλιξη αυτή.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στο σπίτι μας ανέφερε ο πατέρας του που σημείωσε ότι αυτή η υπόθεση πίεσε οικονομικά την οικογένεια. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το δικαστήριο είναι μπροστά μας και η κατάσταση θα είναι δύσκολη για μάς όπως και για εκείνον. Δεν έχει έρθει στην Αγγλία τα τελευταία 2,5 χρόνια και χρειάζεται το χρόνο του για να προσαρμοστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Μπήκαν στο μπάνιο και βρήκαν νεκρή την 15χρονη κόρη τους!

Φωκίδα:Τους ικέτευε να μην την πειράξουν,αλλά οι ληστές ήταν αδίστακτοι!

Κρήτη:”Δεν ευθύνομαι για τον θάνατο της φίλης μου-Ζω έναν εφιάλτη”!


Ρέθυμνο: Το βαρέθηκε και το εκτέλεσε με 3 σφαίρες στο κεφάλι!

Ηράκλειο: Τραυματίστηκαν σε τροχαίο, η μάνα με τα 4 παιδιά της!

Ναύπακτος: Το σκυλάκι που… χόρεψε δημοτικά – Δείτε το βίντεο!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε