Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λάρισα: Στόχος εμπρησμού στο παρελθόν το σπίτι όπου βρέθηκε η χειροβομβίδα!

φωτό από onlarissa
φωτό από onlarissa

Φοβούνται για τη ζωή τους οι κάτοικοι της μονοκατοικίας στη Λάρισα, όπου χθες βρέθηκε μια χειροβομβίδα κάτω από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην αυλή του σπιτιού.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οδηγός του αυτοκινήτου τόνισε πως ανησύχησε για τη ζωή της, εξηγώντας πως αν τα πράγματα συνέβαιναν διαφορετικά θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί.

Όπως σημείωσε η ίδια, η ανησυχία της είναι μεγάλη, καθώς το φθινόπωρο του 2016 το σπίτι είχε γίνει στόχος εμπρησμού από άγνωστο άτομο, το οποίο έριξε εύφλεκτο υλικό στην αυλή.

«Δεν ξέρω αν είναι τυχαία τα δύο γεγονότα, αλλά από χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου και προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε. Έχω ανησυχία για τη ζωή μου, γιατί θα μπορούσα να μη ζω. Εγώ πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα, αλλά δεν πρόσεξα κάτι. Η αδερφή μου βρήκε την χειροβομβίδα και μετά ενημερώθηκα εγώ πως η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη. ‘Όταν επέστρεψα στο σπίτι η περιοχή είχε ήδη αποκλειστεί από την αστυνομία» είπε, μεταξύ άλλων, η οδηγός του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται πως χθες σήμανε συναγερμός στις διωκτικές Αρχές λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης. Ομάδα πυροτεχνουργών, αστυνομία και στρατός είχαν αποκλείσει την περιοχή, καθώς η χειροβομβίδα που βρέθηκε ήταν χωρίς περόνη και από σύμπτωση δεν εξερράγη.

Η επιχείρηση για την εξουδετέρωση της χειροβομβίδας ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν για κάθε ενδεχόμενο και διασώστες του ΕΚΑΒ όπως και η πυροσβεστική.

Σημειώνεται, πως συνεχίζονται οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας στην Ασφάλεια της Λάρισας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιος δράστης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε