Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Το ξέσπασμα της Άννας Βαγενά – ”Με ενόχλησε η χυδαία επίθεση”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε μια άλλου είδους συνέντευξη η Άννα Βαγενά μιλάει για το ντύσιμο και την εξωτερική της εμφάνιση. Όταν δέχεται ερώτηση για τις φωτογραφίες που την έδειχναν να κάθεται με τα πόδια πάνω στο τραπέζι, ξεσπάει…

Απάντηση σε όσους την τρολάρουν για το ντύσιμό της στη βουλή, αλλά και για τον τρόπο που κάθεται, δίνει με συνέντευξη της στα Παραπολιτικά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά. ”Με ενοχλεί που δεν ασχολούνται με σοβαρά πράγματα και ασχολούνται με όλα αυτά με άθλιο τρόπο, ο οποίος νομίζουν ότι είναι δημοσιογραφία. Δεν είναι εντελώς τυχαίο. Εγώ στοχοποιήθηκα τους τελευταίους μήνες. Από τη στιγμή που δήλωσα ότι δεν πρόκειται να καταψηφίσω εκείνα τα μέτρα που ήρθαν στις αρχές του καλοκαιριού και ότι θα στηρίξω την κυβέρνηση έγινα στόχος επίθεσης. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να με αποδομήσουν σαν άνθρωπο, να διαλύσουν την προσωπικότητά μου…

Κάποιες οικογένειες στηρίζονται από εμένα οικονομικά. Με αυτά θα έπρεπε να ασχολούνται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι με το αν εγώ φορούσα ένα φόρεμα πράσινο που δεν τους άρεσε. Παρεμπιπτόντως, αφού είχαν σχολιάσει το φόρεμά μου, λίγες ημέρες μετά ο Νικήτας Κακλαμάνης, ως πρόεδρος επιτροπής για το ΣτΕ, σε μία από τις συζητήσεις φορούσε μια ριγέ μπλούζα πολύ χρωματιστή, που ίσως να μην ταίριαζε σε έναν πολιτικό, αλλά δεν είδα κανέναν να τη σχολιάσει. Εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Νικήτα και εκείνος με συμπαθεί ενώ για το συγκεκριμένο φόρεμα είχε πει: «Τι ωραίο είναι αυτό, Άννα», γιατί του αρέσουν τα χρώματα.

Για την εξωτερική της εμφάνιση

Εγώ υπήρξα ωραίο κορίτσι και δεν ήμουν κοκέτα ποτέ. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με την εξωτερική μου εμφάνιση, ίσως γιατί ήμουν πολύ όμορφη και δεν χρειαζόταν. Έβαζα ένα απλό ρούχο, έφτιαχνα λίγο τα μαλλιά μου και έβγαινα. Τώρα που μεγάλωσα και έχω βάλει κάποια κιλά με ενοχλούν πολύ και αισθητικά και στην υγεία μου. Αν προσέξω λίγο τον εαυτό μου, ντυθώ λίγο και χτενιστώ, γίνομαι καλή ακόμα. Οπότε λέω «Αντέχω ακόμα» (γέλια).

Για τα πόδια πάνω στο τραπέζι

Με ενόχλησε η χυδαία επίθεση που έγινε εναντίον μου. Είναι σοβαρή ιστορία αυτή. Είναι επίθεση που γίνεται συγκροτημένα και ξέρουν τι κάνουν. Θέλουν να με διαλύσουν, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι αυτό έχει επιπτώσεις και στην οικογενειακή ζωή των ανθρώπων που χτυπούν. Αυτό που κάνουν είναι ανήθικο και πρόστυχο και ελπίζω να βασανιστούν κάποια στιγμή από τις τύψεις τους για το κακό που κάνουν σε κάποιους ανθρώπους.

Πηγή: Εφημερίδα Παραπολιτικά

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε