Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μεσσηνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της γλυκιάς Κατερίνας που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα της Κύμης [pics]

ΦΩΤΟ από το patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από το patrastimes.gr

– Τελευταίο αντίο για την Κατερίνα Χαραμάρα που έσβησε στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα της Κύμης
– Ο μεγάλος έρωτας της άτυχης κοπέλας με τον οδηγό του μοιραίου τζιπ και ο γάμος που σχεδίαζαν να κάνουν
– Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία της 26χρονης – Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί
– Οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας και η επιστολή – προειδοποίηση του λιμενάρχη της Κύμης

Μέσα σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία και προσπάθησε να συμπαρασταθεί στους στενούς συγγενείς της άτυχης φοιτήτριας.

Η Κατερίνα ήταν ένα από τα τρία μέλη της παρέας των νέων που “έσβησαν” στο τροχαίο, το πρωί του Σαββάτου. Η 26χρονη πριν μετακομίσει στην Κύμη λόγω του αρραβωνιαστικού της, βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31ος ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη… Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο “έσβησαν”  ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. 

Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι 5 νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το αυτοκίνητο μετά το δυστύχημα - ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο οδηγός έχασε, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος. Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.

Δημόσια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό είχε αποστείλει τον περασμένο Μάρτιο, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας, ο οποίος προειδοποιούσε για τον επικίνδυνο παραλιακό δρόμο της Κύμης που παραμένει σε “άθλια” κατάσταση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές…

Ο Φάνης Σπανός είχε απαντήσει ότι είναι αναρμόδιος – αν και σύμφωνα με το EviaZoom, πρόσφατα έφτιαχνε δρόμους σε άλλες περιοχές, όπως στην Αρτάκη- και έριξε το “μπαλάκι” στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Δυστυχώς, λίγους μήνες μετά και συγκριμένα το πρωί του Σαββάτου έχασαν την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι σε αυτό το δρόμο.

Πηγή: tempo24.grmessiniapress,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε