Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο επεισόδιο στο… σήριαλ για τη μαθήτρια που ύψωσε τη γροθιά της

ΦΩΤΟ από το Patrisnews.com
ΦΩΤΟ από το Patrisnews.com

Απέβαλαν μαθήτρια λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και όχι… λόγω υψωμένης γροθιάς στην παρέλαση, λένε τώρα από ο σχολείο.

Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com το θέμα έφτασε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από όπου ενημερώνουν ότι η απόφαση της μαθήτριας να αλλάξει θέση στην παρέλαση χωρίς να ενημερώσει τη γυμνάστριά της (από τη μέση μετακινήθηκε στην άκρη) την οδήγησε στο να γραφτεί στο ποινολόγιο του σχολείου, υστερα από εισήγηση των δύο γυμναστριών.

Η 17χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με το patrisnews.com, αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε με έντονο ύφος στη διευθύντρια του σχολείου λέγοντας “μην τολμήσετε και με γράψετε στο ποινολόγιο,, γιατί θα γίνει χαμός”.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κύριο Βένδρα, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε η μαθήτρια με “μονοήμερη αποβολή για απρεπή συμπεριφορά”.
Αλλωστε, η ίδια μαθήτρια είχε κάνει ανάλογη κίνηση (υψωμένη γροθιά) και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή.

Η 17χρονη παραδέχθηκε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και στο patrisnews.com ότι άλλαξε θέση στην παρέλαση με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνοντας μόνο τη συμμαθήτρια με την οποία έγινε η αλλαγή θέσεων και επίσης επιβεβαίωσε ότι είπε τη φράση “μην τολμήσετε να με γράψετε στο ποινολόγιο”.

Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός λόγος της αποβολής της ήταν η υψωμένη γροθιά…

Διαβάστε ακόμα:

Πύργος:Σάλος για την αποβολή μαθήτριας,που σήκωσε τη γροθιά στην παρέλαση-Βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε