Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Οι καταλήψεις ακυρώνουν την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο!

Πάτρα: Οι καταλήψεις ακυρώνουν την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.09.2011 | 18:57
Πρώτη δημοσίευση: 22.09.2011 | 18:48

Μηδενικά είναι τα περιθώρια ολοκλήρωσης της εξεταστικής περιόδου για όσα τμήματα τελούν υπό κατάληψη, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σύμφωνα με τις πρυτανικές του αρχές...

οι οποίες προειδοποιούν ότι οι συνεχιζόμενες καταλήψεις επηρεάζουν πλέον και την εκπαιδευτική διαδικασία του χειμερινού εξαμήνου. Σχετικό μήνυμα έστειλαν οι πρυτανικές αρχές στους φοιτητές του πανεπιστημίου τονίζοντας:

«Aγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,
Όπως γνωρίζετε, οι ημερομηνίες έναρξης - λήξης μαθημάτων και διεξαγωγής εξετάσεων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 ορίστηκαν στην υπ'Α αριθ. 460/19.5.2011 συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η επαναληπτική εξεταστική περίοδος του Σεπτεμβρίου λήγει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Είναι προφανές ότι για όσα τμήματα εξακολουθούν να τελούν υπό κατάληψη, τα περιθώρια ολοκλήρωσης της εξεταστικής περιόδου είναι μηδενικά. Οι συνεχιζόμενες καταλήψεις επηρεάζουν πλέον και την εκπαιδευτική διαδικασία του χειμερινού εξαμήνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό - Χιλιάδες φοιτητές στη γενική συνέλευση στο Σύνταγμα

    Διαδώστε αυτό το άρθρο