Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: ”Ροζ” εκβιασμός με ερασιτεχνικά βίντεο – Ο έρωτας που έγινε εφιάλτης!

Γόνος πασίγνωστης οικογένειας από τον επιχειρηματικό χώρο της Πάτρας απειλεί την πρώην σύντροφό του με δημοσίευση ερωτικών τους βίντεο στο διαδίκτυο!

Πρόκειται για μία εφιαλτική ιστορία μεταξύ δύο νέων, που δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να απασχολήσει και την Ελληνική δικαιοσύνη καθώς η νεαρή δεν είχε άλλο τρόπο να αμυνθεί πέρα από την υποβολή μήνυσης εναντίον του πρώην της.

Οι δυο τους είναι ηλικίας γύρω στα 21 και διατηρούσαν ερωτική σχέση για έναν και πλέον χρόνο. Όμως πριν από ένα μήνα, η κοπέλα, η οποία είναι από την Αθήνα και σπουδάζει στην Πάτρα, έπιασε επ’ αυτοφώρω το αγόρι της με άλλη και από τότε άρχισαν μεταξύ τους φασαρίες και καυγάδες. Ο έρωτας και ο πληγωμένος εγωισμός της νεαρής δεν της επέτρεπαν να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση και η ίδια άρχισε να γίνεται η σκιά του πρώην της, σε μια προσπάθεια να τον τιμωρήσει.

Κάποια στιγμή όμως πέρασε εκείνος στην αντεπίθεση, με… χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Ποια ήταν αυτά; Τα βιντεάκια με το άκρως «ροζ» περιεχόμενο που οι δυο τους είχαν τραβήξει με κινητό τηλέφωνο ή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατά τη διάρκεια των προσωπικών τους στιγμών. Μάλιστα η πρώτη σαφής απειλή έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα, παρουσία της νέας ερωμένης του νεαρού και δύο φίλων του.

Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι για να της αποδείξει τις προθέσεις του δεν δίστασε να σηκώσει το κινητό του και μπροστά σε όλους να βάλει ένα από τα βιντεάκια να παίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Πλήρωσε (και) σε είδος την αφέλειά της – Το μέντιουμ ήθελε και σεξ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε