Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα:Στο αυτόφωρο ο Αλβανός που παγίδευε ανήλικους μαθητές με ζαχαρωτά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονισμένοι οι γονείς από τις αποκαλύψεις – Ο νεαρός πλησίαζε τα παιδιά τους και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τα πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν.

Σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμπεται ο 22χρονος Αλβανός, που φέρεται με διάφορα τεχνάσματα να ζητούσε από παιδιά δημοτικού σχολείου της Αγυιάς, να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι για να τα δελεάσει τους έταζε ζαχαρωτά και παγωτά.

Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλαν δάσκαλοι και γονείς στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, ισχυριζόμενοι ότι ο Αλβανός έλεγε στα παιδιά να πάνε μαζί του, επειδή οι γονείς τους δεν προλαβαίνουν και έστειλαν αυτόν να τα πάρει και να τα πάει να δουν ταινίες στο σπίτι του μέχρι να τελειώσουν τις δουλειές τους!

υτυχώς κάποια από τα παιδάκια ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους τους και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό Αλβανό.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι  αυτή της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της δήλωσης ψευδών στοιχείων. Ο 22χρονος δηλώνει πως μένει μόνιμα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όμως ελέγχεται καθώς ακόμη δεν έχει προσκομίσει έγγραφα παραμονής στη χώρα ή κάποιο άλλο επίσημο χαρτί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για την επιχείρηση ”Ξένιος Ζευς στην Πάτρα

Ηγουμενίτσα: Ομαδική απόδραση λαθρομεταναστών από τα κρατητήρια!

Καλαμάτα: Η απαγωγή από τσιγγάνους, ήταν τελικά απιστία με Πακιστανό!

Πρέβεζα: Κυνηγούσαν και έπεσαν πάνω σε πτώμα αγνοούμενου!

Πάτρα: ”Μας κυνηγούσε γυμνός στο δρόμο και εμείς ουρλιάζαμε”!

Κρήτη: Η κάθοδος των Ρώσων με συμβόλαια 21εκ.€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε