Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πέλλα: Στους δρόμους για τις τιμές των ροδάκινων!

Πέλλα: Στους δρόμους για τις τιμές των ροδάκινων!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.08.2010 | 15:45
Πρώτη δημοσίευση: 31.07.2010 | 13:42

Aπό τη Δευτέρα οι ροδακινοπαραγωγοί του νομού, θα προχωρήσουν στο «κλείσιμο» των βιομηχανιών, αποτρέποντας την είσοδο σε φορτηγά «φουλαρισμένα με ροδάκινα»...

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, οι ροδακινοπαραγωγοί του Νομού Πέλλας, διαμαρτυρόμενοι για τις τιμές στο συμπύρηνο ροδάκινο, αλλά και για την αδιαλλαξία των βιομηχανιών να βρουν τη «χρυσή» τομή με τους παραγωγούς, όπως τόνισε ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής αγώνα, Τάσος Κυραλίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κυραλίδη, στο Νομό λειτουργούν περί τις οκτώ συνεταιριστικές βιομηχανίες, μερικές εκ των οποίων οι Κρόνος, Δαναής, Σκό, Παυλίδης, Κονέξ και Κοβίτα, ενώ στην κινητοποίηση αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 1.000 άτομα, που, όπως διευκρίνισε, «είναι αποφασισμένοι να κατεβούν με τα τρακτέρ τους και να μην επιτρέψουν την είσοδο σε κανένα φορτηγό».

Οι παραγωγοί της Λάρισας αναμένεται να ακολουθήσουν την κίνηση των ροδακινοπαραγωγών Νομού Πέλλας, ενώ αυτοί σε Ημαθία δεν έχουν ακόμα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο