Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλαστά χαρτονομίσματα και επικίνδυνες “γουρούνες” στο Ηράκλειο

Πλαστά χαρτονομίσματα και επικίνδυνες “γουρούνες” στο Ηράκλειο

Οι Βρετανοί τουρίστες του νησιού εξακολουθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με την επικίνδυνη οδήγηση τους, ενώ οι Ολλανδοί φαίνεται να έχουν έφεση σε σοβαρότερα αδικήματα…

Όπως γράφει το flashnews.gr πλούσια φαίνεται ότι είναι η δράση των Ολλανδών στη Χερσόνησο, αφού μετά το χθεσινό περιστατικό με το βιασμό κοπέλας, 4 ακόμα Ολλανδοί έφτασαν στο Τμήμα καθώς έπιναν και διασκέδαζαν πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι Αστυνομικοί έφτασαν στα χνάρια της “συμμορίας” των 4, ηλικίας 20, 22, 22, και 24 μετά από καταγγελία ενός 40χρονου ιδιοκτήτη μπαρ.

Ο 40χρονος, δηλωσε στην αστυνομία ότι οι 4 νεαροί, την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ αφού απόλαυσαν ποτά αξίας 640 ευρώ τον πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας σε συνεννόηση με τον 40χρονο κατάφεραν να συλλάβουν τους νεαρούς σήμερα τα ξημερώματα

Οι Ολλανδοί, θα συνέχιζαν τις διακοπές τους στη Χερσόνησο, διοχετεύοντας στην αγορά πλαστά χρήματα αφού πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 11 πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ και πέντε  πλαστά χαρτονομίσματα των είκοσι (20) ευρώ,

– το χρηματικό ποσό των χιλίων πενήντα πέντε ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, τα οποία ελάμβαναν ως ρέστα από συναλλαγές τους στο ανωτέρω κατάστημα και σε άλλα ομοειδή καταστήματα.

Η συμμορία φρόντιζε να παίρνει μεγάλα χρηματικά ποσά ως ρέστα ενώ σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της συμμορίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, προερχόμενο από τις ως άνω συναλλαγές.

Επιπλέον ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ με τους Βρετανούς τουρίστες και τις γουρούνες στα Μάλια σημειώθηκε χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, δύο Βρετανοί τουρίστες 24 και 55 ετών τσακώθηκαν, για άγνωστο λόγο, και ο 24χρονος δε δίστασε να χτυπήσει με γροθιές τον 55χρονο.

Στην συνέχεια ο 24χρονος ανέβηκε στο τετράτροχο μοτοποδήλατό του (γουρούνα) και παρέσυρε τον 55χρονο ο οποίος τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Ο 24χρονος Βρετανός συνελήφθη απο αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε