Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Προφυλακιστέος ο πατέρας και ελεύθερος ο γιος για το θάνατο του 23χρονου Διονήση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τις δικαστικές αρχές ο 49χρονος κτηνοτρόφος από τους Αγίους Αναργύρους που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 23χρονο Διονύση από τα Αμπελάκια, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Αντίθετα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε επίσης μετά την απολογία του ο 28χρονος γιος του.

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί εκτός και εντός του δικαστικού μεγάρου της Λάρισας βρέθηκαν δεκάδες συγχωριανοί των δύο κατηγορούμενων κτηνοτρόφων σε ένδειξη ηθικής συμπαράστασης. Μεταξύ αυτών και ο πρώην δήμαρχος Κραννώνα κ. Καρτσαφλέκης.

Όπως έλεγαν, οι δύο κτηνοτρόφοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν την περιουσία τους ενώ μάλιστα, είχαν πέσει θύματα κλοπής στο ποιμνιοστάσιό τους δύο ακόμη φορές! Αργά το απόγευμα αναμένεται η απόφαση του ανακριτή για την τύχη των δύο κατηγορούμενων.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας και ο γιος που είναι τώρα κατηγορούμενοι, συνελήφθησαν γιατί φέρονται να πυροβόλησαν τον 49χρονου και τον 23χρονου γιο του, οι οποίοι φέρονται ότι είχαν πάει να… τους κλέψουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: onlarissa

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε