Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο Γάλλος μοναχός για ασέλγεια σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

ΦΩΤΟ από το dailythess
ΦΩΤΟ από το dailythess

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 52χρονος Γάλλος ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικους μετανάστες, τους οποίους φιλοξενούσε στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος σήμερα ενώπιον του ανακριτή κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι είναι ψευδείς οι καταθέσεις των ανήλικων μεταναστών. “Επειδή δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τους κανόνες του σπιτιού, γι’ αυτό με εκδικήθηκαν με ψευδείς καταγγελίες” φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο 52χρονος Γάλλος ο οποίος δηλώνει εκπρόσωπος του φραγκισκανού τάγματος της καθολικής εκκλησίας.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κατάχρηση σε ασέλγεια και διακίνηση ναρκωτικών με τις επιβαρυντικές διατάξεις που αφορούν σε ανήλικους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 52χρονος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα αγόρια από το Πακιστάν, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, τα οποία το προηγούμενο διάστημα τα φιλοξενούσε στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας. Οπως είπαν στους αστυνομικούς οι ανήλικοι μετανάστες ο 52χρονος, τους έδινε ναρκωτικά χάπια λέγοντάς τους ότι είναι φάρμακα για τη… φαγούρα. Στη συνέχεια, όπως κατηγορείται, αφού υπνώτιζε τα παιδιά με τα ναρκωτικά χάπια, ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις!

Πηγή: dailythess

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε