Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία του Νίκου Θανόπουλου – Λαοθάλασσα, λιποθυμίες και σπαραγμός στο “τελευταίο αντίο” (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

“Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία του Νίκου Θανόπουλου – Λαοθάλασσα, λιποθυμίες και σπαραγμός στο “τελευταίο αντίο” (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Αυλαία στην τραγωδία που συγκλόνισε την Αχαΐα και ολόκληρη τη χώρα. Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε ο 31χρονος επιχειρηματίας Νίκος Θανόπουλος, που βρέθηκε χθες νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του, ανήμερα της επετείου γάμου που θα γιόρταζε με τη γυναίκα του, αν δεν είχε φύγει κι εκείνη ξαφνικά πριν δυομιση μήνες…

“Ράγισαν” και οι πέτρες στην κηδεία του 31χρονου επιχειρηματία Νίκου Θανόπουλου, που τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Θεριανό Αχαΐας.

Στο έντονο φορτισμένα συγκινησιακά κλίμα από τον απροσδόκητο θάνατο του νεαρού, άνδρα πατέρα δυο ανήλικων παιδιών, δυόμισι μήνες μετά την απώλεια της εγκύου συζύγου του Πάολας Πολυγένη – Θανοπούλου, ήρθε να προστεθεί και το λιποθυμικό επεισόδιο συγγενικού του προσώπου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος διέκοψε την νεκρώσιμο ακολουθία.

Στο διπλό πένθος της οικογένειας Θανόπουλου εκτός από τους συγγενείς, βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι των λατομείων αλλά και φίλοι. Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Παρόντες στην κηδεία μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος, και ο πολιτευτής της Ν.Δ Αθανάσιος Νταβλούρος.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στην μπανιέρα του σπιτιού του, από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο θάνατος του σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε