Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σέρρες: Αυτοκίνητο της αστυνομίας ”θέρισε” κοπάδι με αγριογούρουνα – Προσοχή σκληρές εικόνες [pics]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το όχημα της αστυνομίας μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου προκαλούν αίσθηση…

Όλα έγιναν στο ύψος της Πεντάπολης Σερρών όταν διερχόμενο όχημα του τμήματος Ασφαλείας κινούμενο στην εθνική οδό συγκρούστηκε λίγο μετά τη 01.30 τη νύχτα με κοπάδι αγριόχοιρων που διέσχιζαν εκείνη την ώρα το δρόμο με κατεύθυνση από τις αγροτικές περιοχές της Πεντάπολης προς την πλευρά του Μενοίκιου Όρους. Την ίδια στιγμή από την αντίθετη κατεύθυνση της εθνικής οδού διερχόμενο φορτηγό συγκρούσθηκε επίσης με τα αγριογούρουνα και παρέκκλινε της πορείας του εκτός οδοστρώματος, αποφεύγοντας τη μετωπική σύγκρουση. Την ώρα του τροχαίου στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας διέσχιζαν το δρόμο 30 αγριόχοιροι. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του ενός οδηγού, οι μεγάλες υλικές ζημιές στο όχημα της Ασφάλειας και οι μικρότερες υλικές ζημιές στο φορτηγό. Από τις συγκρούσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον 4 αγριογούρουνα και αρκετά τραυματίστηκαν.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Θανατηφόρο τροχαίο ανάμεσα σε Αίγιο και Διακοπτό

Το δυστύχημα έγινε χθες στη Νέα Εθνική Οδό, στο 171ο χιλιόμετρο, ανάμεσα σε Διακοπτό και Αίγιο. Σύμφωνα με το tempo24.gr, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φορτηγό που κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένας από τους επιβαίνοντες, μία γυναίκα. Λόγω θανατηφόρου τροχαίου, που συνέβη πριν λίγη ώρα, η κυκλοφορία ολων των οχηματων γίνεται εκ περιτροπης μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Πηγή: Tempo24

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε