Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στο δρόμο οι κάτοικοι της Δ. Φθιώτιδας για το Κέντρο Υγείας

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.02.2013 | 20:19
Πρώτη δημοσίευση: 01.02.2013 | 20:18

Την κινητοποίηση οργάνωσε ο Δήμος Μακρακώμης μπροστά από το Κέντρο Υγείας. Ο δρόμος Λαμίας- Καρπενησίου παρέμεινε για πάνω από μια ώρα κλειστός και πολίτες κάθε ηλικίας έστειλαν ηχηρό μήνυμα στον Διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Κουτσοπίνη ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν την υποβάθμιση των παροχών υγείας στην περιοχή τους.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στο LamiaStar, εξήγησε πως η χθεσινή ανακοίνωση του Διοικητή με την οποία καλεί τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στα επείγοντα του Νοσοκομείου, είναι ένα τρικ και για τον λόγο αυτό ο αγώνας της δημοτικής αρχής συνεχίζεται.

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

"Επιτέλους κινητοποιηθήκαμε" σχολίασαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης που πήραν τον λόγο κατά την διάρκεια της κινητοποίησης.
Χαιρετισμό συμπαράστασης απεύθυναν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Μπέτσιος και Γιάννης Κάτσικας και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Παρχαρίδης.

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδωσαν το παρόν τόσο ο πρόεδρος του ΕΒΕ Αλέκος Διαμαντάρας αλλά και ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας. Τον λόγο πήρε επίσης και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ.Αλεξιάς ο οποίος ευχαρίστησε φορείς και πολίτες για την στήριξη και αναφέρθηκε στα σημαντικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο εξαιτίας της έλλειψης γιατρών.

Στο κέντρο υγείας Μακρακώμης θα έπρεπε σύμφωνα με το καταστατικό να εργάζονται 18 γιατροί και σήμερα υπηρετούν 3...

Δείτε το βίντεο του LamiaStar:Διαβάστε ακόμα:

Εύβοια: Θρίλερ... πίσω από την τηλεόραση - Η ψυχαγωγία έγινε εφιάλτης!


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο