Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Στο “κόκκινο” η αγωνία για τον Κρητικό επιχειρηματία τρεις εβδομάδες από την απαγωγή του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τρεις εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την αρπαγή του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Τρεις εβδομάδες αγωνίας, αναζητήσεων και πάρα πολλών ερωτημάτων για τη ζωή και την τύχη του κρητικού επιχειρηματία, χωρίς να έχει βρεθεί κάποια ουσιαστική πληροφορία, που θα μπορούσε να στρέψει τις αρχές σε κάποιο ενδεχόμενο.

Κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί και βεβαίως ούτε των ατόμων που προχώρησαν σε αυτή τη διαδικασία της αρπαγής, οι οποίοι φαίνεται να τον έχουν μεταφέρει σε κάποια άγνωστη τοποθεσία έως ότου πετύχουν το στόχο τους. Αυτή η μεγάλη χρονική απόσταση που χωρίζει τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι του με τη σημερινή στάσιμη κατάσταση, προβληματίζει πάρα πολύ τις αρχές σύμφωνα με το neakriti.gr

Δεν έχει κινηθεί κάποια ουσιαστική διαδικασία επιστροφής του. Δεν υπάρχει μία σαφή ένδειξη ζωής και καλής κατάστασης για τον άτυχο επιχειρηματία που παραμένει άφαντος, έχει χαθεί από προσώπου γης.

Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή έχουν ανασύρει και έχουν μελετήσει πάρα πολύ καλά τις υποθέσεις απαγωγών που έχουν εκτυλιχθεί στο παρελθόν, όπως του Περικλή Παναγόπουλου, όπως την απαγωγή Μυλωνά και άλλες πρόσφατες, είτε και παλαιότερες και απόπειρες.

Μέσα σε αυτό το μεγάλο κομμάτι της μελέτης που έγινε και προσπάθησαν να αναζητήσουν κοινά στοιχεία προσπάθησαν να “ταιριάξουν” τα δικά τους ευρήματα και τις λιγοστές αξιοποιήσιμες μαρτυρίες, όπως αυτή του ανθρώπου με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο ο κρητικός επιχειρηματίας την ώρα της επίθεσης.

Η οικογένειά του, οι γονείς του, η σύζυγός του και τα παιδιά του, παραμένουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να βοηθήσουν τις αρχές με κάποιο άλλο στοιχείο. Περιμένουν όλοι τη χρονική εξέλιξη προκειμένου να αξιολογήσουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Βεβαίως όλα αυτά θα αποφέρουν καρπούς από τη στιγμή που θα επιστρέψει σώος και ασφαλής στο σπίτι του.

Πηγή: neakriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε