Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θα τρέξουν με τον δίσκο στο χέρι! Διαγωνισμός σερβιτόρων στη Λάρισα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο διεθνής διαγωνισμός σερβιτόρων “Waiters on the move – Με το δίσκο στο χέρι” στην πόλη της Λάρισας, με την συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Κάθε διαγωνιζόμενος, κρατώντας στο χέρι ένα δίσκο που θα περιέχει ένα μπουκάλι και 4 ποτήρια, θα πρέπει να διανύσει την απόσταση από το Αρχαίο θέατρο στην οδό Βενιζέλου, προς την οδό Παπαναστασίου, την οδό Παπακυριαζή και να φτάσει με διαδρομή μέσα από τις οδούς Ασκληπειού και Γκούμα, στο σημείο τερματισμού στην Κεντρική πλατεία της πόλης, όπου και θα γίνει η λήξη του διαγωνισμού.

Οι τρείς πρώτοι συμμετέχοντες, με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο θα βραβευτούν και θα λάβουν ανάλογο έπαθλο για την συμμετοχή τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων των νικητών από εκπροσώπους του Δήμου Λαρισαίων και εκπρόσωπο του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Κυριακή 2 Aπριλίου στις 11.00 το πρωί και θα τον προυσιάσει η Στέλλα Γιαμπουρά . Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας και του ΕΟΤ.

Πηγή: onlarissa

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε