Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που ακρωτηριάστηκε – Η χειρουργική επέμβαση και η επιστολή του Αλέξη Κούγια (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από trikalaenimerosi.gr
ΦΩΤΟ από trikalaenimerosi.gr

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο μετά το ατύχημα – Διαβάστε τι συνέβη…

Στο θέμα του Τρικαλινού επιχειρηματία και στο ατύχημά του με το κομμένο δάχτυλο, αναφέρεται με επιστολή που ο Αλέξης Κούγιας που τον εκπροσωπεί. Ο κύριος Κούγιας κάνει γνωστό πως πρόκειται για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα και τονίζει πως η χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, ήταν επιτυχημένη.
ΦΩΤΟ από trikalaenimerosi.gr

Στην επιστολή του ο κύριος Κούγιας επισημαίνει μεταξύ άλλων: ”Η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος Πλεξίδας, με δικό του μέσο το οποίο οδηγούσε προσφιλές του πρόσωπο, μετά το ατύχημα που του συνέβη το πρωί της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2015,  μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου δύο ιατροί καθηγητές Πανεπιστημίου τον υπέβαλαν σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχημένη, με αποτέλεσμα την πλήρη αποκατάσταση της αρτιμέλειας του κ. Ευάγγελου Πλεξίδα.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο Ιατρικό Κέντρο, βρίσκονταν ο αδελφός του Χρήστος Πλεξίδας, η σύζυγός του, η κόρη του και ο υπογράφων. Για προληπτικούς λόγους ο κ. Ε.Πλεξίδας θα παραμείνει έως και αύριο υπό ιατρική επίβλεψη οπότε και θα λάβει το εξιτήριο από το εν λόγω νοσηλευτικό Ίδρυμα”.

Ο κύριος Κούγιας διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι γιατροί ξέχασαν να πάρουν στην Αθήνα το κομμένο δάχτυλο του κυρίου Πλεξίδα.

Πηγή: trikalaenimerosi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε