Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τριπλό χτύπημα από τη συμμορία των χρηματοκιβωτίων – Μπισκότα Παπαδοπούλου, Septona και Μύλοι Ασωπού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κατάσταση συναγερμού η αστυνομία για τους ληστές των χρηματοκιβωτίων. Εισβολή στο εργοστάσιο ειδών προσωπικής υγιεινής Septona, στο εργοστάσιο Παπαδοπούλου και στους Μύλους Ασωπού στα Οινόφυτα…

Την γνωστή μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου και τους Μύλους Ασωπού χτύπησε με διαφορά μιάμισης ώρας η συμμρία που κλέβει χρηματοκιβώτια, ενώ ένα 24ωρο νωρίτερα στο στόχαστρό της, είχε μπει το εργοστάσιο της Septona στο Σχηματάρι.

Όπως έγινε γνωστό, περίπου στις 02.00 τη νύχτα οι δράστες εισέβαλλαν στα γραφεία της γνωστής μπισκοτοβιομηχανίας Παπαδοπούλου στη Θήβα ακινητοποίησαν τον φύλακα και τον λήστεψαν. Ωστόσο, δεν προχώρησαν μέσα στα γραφεία για να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο. Όμως, μιαμιση ώρα αργότερα, εισέβαλλαν στα γραφεία γνωστής εταιρείας με αλευρόμυλους (Μύλοι Ασωπού) και έκελψαν ένα χρηματοκιβώτιο. Λίγο μετά τις 4 το πρωί βρέθηκε καμμένο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ένα BMW με το οποίο έκαναν τις ληστείες και το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το χτύπημα στη Septona

H ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες (07-02-2017) στις 03:00 τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της «Septona» στο Σχηματάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, μπήκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου με την απειλή κυνηγετικών όπλων, ακινητοποίησαν 50χρονο φύλακα, τον οποίο χτύπησαν ενώ του απέσπασαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό και επιταγές και διέφυγαν με κλειστό φορτηγάκι προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι τρεις επιθέσεις έγιναν στην περιοχή του Σχηματαρίου ουσιαστικά στην ίδια ακτίνα και εκτιμάται ότι είναι έργο της ίδιας συμμορίας που πιθανότατα αποτελείται από ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε