Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βόλος: Διαρρήκτες που τρώνε, πίνουν και κλέβουν μέχρι... τις απλωμένες μπουγάδες!

Βόλος: Διαρρήκτες που τρώνε, πίνουν και κλέβουν μέχρι... τις απλωμένες μπουγάδες!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.12.2011 | 20:25
Πρώτη δημοσίευση: 28.12.2011 | 20:14

Καθημερινά είναι τα κρούσματα μικροκλοπών στην πόλη...

Σχεδόν καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα αλλά και τη Μαγνησία γενικότερα, με τους δράστες να αναζητούν, πέρα από τα ακριβά αντικείμενα, κοσμήματα και χρήματα, από… μπρίκια και φορητά «γκαζάκια» καφέ… μέχρι και απλωμένα ρούχα και κουτιά με απορρυπαντικά!

Πολλές βέβαια από τις κλοπές που σημειώνονται, δεν αναφέρονται στην Αστυνομία, καθώς η μικρή αξία, αλλά και η αποφυγή γραφειοκρατικών διαδικασιών όπως και η υποβολή μηνύσεων που κοστίζει τουλάχιστον 50 ευρώ στον μηνυτή, αποθαρρύνει όλα τα θύματα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση συμπολίτισσας, η οποία ανέφερε στο «Ράδιο-Ένα», ότι πριν κάποιες ημέρες, άγνωστος εισήλθε στην κατοικία της, έφαγε τρόφιμα που υπήρχαν στο ψυγείο της, γέμισε τσάντες με προϊόντα απ’ τα ντουλάπια της, πήρε το «γκαζάκι» του καφέ, ενώ φεύγοντας, βρήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και πήρε, ένα καινούργιο πακέτο… με απορρυπαντικό πλυντηρίου!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, σε άλλη περίπτωση, νοικοκυρά «έχασε» την απλωμένη στο μπαλκόνι ισογείου της, «μπουγάδα», όταν ξύπνησε το πρωί και βρήκε… μόνο τα μανταλάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Έδεσσα: Δεν κοιτούσαν και δεν ρωτούσαν επειδή ήθελαν να ψωνίσουν...

   Διαδώστε αυτό το άρθρο