Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βόλος: Η διατροφή και η έκρηξη της πεθεράς – Χαμός στα δικαστήρια της πόλης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σκηνές απείρου κάλλους στα δικαστήρια του Βόλου, με αστυνομικούς και υπαλλήλους να τρέχουν για να προλάβουν τα χειρότερα. Πρωταγωνίστρια μια 60χρονη γυναίκα…

Πανικός χθες στα δικαστήρια του Βόλου. Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, το Πρωτοδικείο αναστατωνόταν από τις φωνές 60χρονης. Η γυναίκα φώναζε ότι «μου καταστρέφετε το παιδί». Έξω από το γραφείο Υπηρεσίας του Πρωτοδίκη, κινούνταν προς το παράθυρο και το άνοιγε λέγοντας ότι «θέλω να πέσω». Άμεσα κλήθηκε και επενέβη ο αστυνομικός της Εισαγγελίας Βόλου. Η 60χρονη, δεν σταματούσε να φωνάζει δυνατά και να διαμαρτύρεται για τον γιο της με έντονο τρόπο. Υπάλληλοι έτρεξαν έξω από τα γραφεία τους να δουν τι συμβαίνει. Πολίτες που βρίσκονταν στους διαδρόμους τρόμαξαν. Οι δυνατές φωνές έφταναν μέχρι τον ισόγειο όροφο των δικαστηρίων, τα ακροατήρια, όπου συζητούνταν υποθέσεις. Ο αστυνομικός ζήτησε από τη γυναίκα να ηρεμήσει και τη συνόδευσε εκτός κτηρίου.

Το περιστατικό διαμαρτυρίας σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε σε ασφαλιστικά μέτρα για διατροφή, για την οποία πρόκειται σήμερα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή. Ο γιος της 60χρονης είχε ζητήσει ακρόαση. Η πρώην σύζυγός του ζητάει αύξηση της διατροφής, επικαλούμενη προβλήματα υγείας στο ανήλικο παιδί τους. Η πεθερά της ενημερώθηκε από τον πρώην σύζυγό της για την ακρόαση που είχε και βγήκε εκτός εαυτού.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε