Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Απ. Γκλέτσος: “Εγώ δεν έκανα τίποτα μόνος μου, ότι κάναμε το κάναμε όλοι μαζί!”

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο δήμαρχος Στυλίδας έφτασε στα δικαστήρια Λαμίας, λίγο μετά τις 11.00 αλλά η υπόθεσή του αναβλήθηκε… (δείτε φωτογραφίες)

Τον Απόστολο Γκλέτσο περίμεναν από νωρίς το πρωί αρκετοί δημότες και φίλοι του για να του συμπαρασταθούν και να του σφίξουν το χέρι!

Η υπόθεση στο πινάκιο ήταν 56η στη σειρά, αλλά το δικαστήριο μέχρι τις 3 το μεσημέρι έφτασε μόνο μέχρι την 31η. Έτσι λοιπόν οι υπόλοιπες δίκες, μαζί με αυτή του Απ. Γλέτσου, αναβλήθηκαν για τις 15 Απριλίου.

Εξάλλου σήμερα είχε κόλλημα και ο δικηγόρος υπεράσπισης, Γιώργος Δούμας, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, στον Άρειο Πάγο.

“Δεν προλάβαμε λόγω ωραρίου. Το αποτέλεσμα όμως και η ουσία είναι ότι ξεκίνησαν να γίνονται οι παράπλευροι δρόμοι και εξασφαλίσαμε 1600 κάρτες για τους δημότες, ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος”, δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας στο LamiaReport αμέσως μετά την αναβολή.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ευδιάθετος χαιρετούσε και μιλούσε με τον κόσμο που τον περίμενε…

Η άφιξη του Απόστολου Γκλέτσου στα δικαστήρια - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Πριν πάει στα δικαστήρια ο Απόστολος Γκλέτσος ήπιε καφέ μαζί με φίλους του, στο κέντρο της πόλης…

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

“Εγώ δεν έκανα τίποτα μόνος μου, ότι κάναμε το κάναμε όλοι μαζί! Σε περίπτωση που θα υπάρξει ανάλογο θέμα που θα διεκδικούμε τα δίκαιά μας, τα νόμιμα δίκαιά μας, θα το κάνουμε όλοι μαζί…
Παρόλο που είμαι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι, αν είναι να υπερασπιστώ το δίκαιο, δε ξέρω..παίρνω κουράγιο και το κάνω…ΝΑΙ θα το κάνω!!!”, υποστήριξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε