Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Bέροια: Προθεσμία για τους 8 της Χρυσής Αυγής

Bέροια: Προθεσμία για τους 8 της Χρυσής Αυγής

Αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη πήραν το μεσημέρι οι 8 κατηγορούμενοι – μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από επίθεση σε θαμώνες καφενείου στο κέντρο της Βέροιας.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας έκανε δεκτό το αίτημα των οκτώ για αναβολή, προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα,ο ιδιοκτήτης του καφενείου στο οποίο έγινε η επίθεση σε θαμώνες του και προκλήθηκαν ζημιές εντός του καταστήματος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση των συλληφθέντων μελών της Χρυσής Αυγής, πήρε και αυτός προθεσμία για να απολογηθεί.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από την Ημαθία όσο και από γειτονικούς νομούς, περιφρουρούσαν το δικαστικό μέγαρο της Βέροιας και περιπολούσαν στην πόλη, προς αποφυγή επεισοδίων.

Στην είσοδο του Μεγάρου, αστυνομικοί έλεγχαν εξονυχιστικά όσους ήθελαν να εισέλθουν, με ειδικές συσκευές, ενώ επιστρατεύτηκε και ειδικός σκύλος της αστυνομίας, για να ελέγξει το κτίριο.

Στον χώρο απέναντι από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν σύμφωνα με το inveria.gr μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη αριστερών δυνάμεων κ.α., oι οποίοι δεν προκάλεσαν ωστόσο κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια:Στο σκαμνί 8 μέλη της Χρυσής Αυγής-Έξω φρενών ο Μιχαλολιάκος!

Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε