Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εγνατία Οδός: Απίστευτο ατύχημα με καραμπόλα 50 οχημάτων

Εγνατία Οδός

Στην κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη -και συγκεκριμένα στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο- σημειώθηκε η απίστευτη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, 06.03.2022, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο και ακριβώς για τον λόγο αυτό, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τελικά το ατύχημα μετατράπηκε σε καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων!

Οι εικόνες του newsit.gr για το… πόση ομίχλη υπήρχε «μιλούν» από μόνες τους

Εγνατία Οδός

Εγνατία Οδός

Δείτε και το συγκλονιστικό βίντεο του kozanimedia

Η ΕΡΤ έκανε λόγο για τέσσερις με πέντε τραυματίες, ενώ τοπικά Μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε επτά, χωρίς να φαίνεται προς το παρόν να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε.

«Έχει πάρα πολλή ομίχλη στην περιοχή. Δεν έχει καθόλου καλή ορατότητα. Ήταν πολλά τα χτυπημένα αυτοκίνητα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ευτυχώς μάθαμε ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματίας» λέει στο newsit.gr οδηγός που ήταν στο σημείο

Η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, 15 είναι συνολικά οι τραυματίες. Οι επτά μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ένας στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας και δύο στο νοσοκομείο Βέροιας.

Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Μαμάτσειο και δεν χρειάστηκαν νοσηλεία. Όλοι ευτυχώς είναι ελαφρά τραυματίες, δύο εξ αυτών λίγο πιο σοβαρά αλλά η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Δείτε και μια ανάρτηση στα social media για το περιστατικό

Ήδη προς την περιοχή κατευθύνονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Δείτε εικόνα της ΕΡΤ από το σημείο

Εγνατία Οδός

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης
Με πληροφορίες από: ΕΡΤ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις